Betingelser

Vaccinationsattest

Vi kræver at se en gyldig vaccinationsattest ved aflevering af hund eller kat. Vaccinationsattesten må maks være 1 år gammel.

Betalingsmåder

Indleveringsdato og udleveringsdato er med i den samlede pris. Man betaler for reserveringsperiode, selvom man skulle hente sin kat eller hund før tid.
Betaling sker enten ved aflevering eller afhentning, og gøres enten med kontanter eller MobilePay. Man kan bestille via. online-bestilling, e-mail eller telefon. Man er også hjerteligt velkommen til at besøge os, og bestille i butikken. Her anbefales det, at man lige ringer før, så det er sikkert, at vi er hjemme, hvis det er udenfor åbningstiderne.

Vi forbeholder os retten til at opkræve depositum, som ikke tilbagebetales ved evt. afbud.
I skolernes ferie forbeholder vi os retten til at opkræve det fulde beløb for en reservation ved for sen afmeldning

Tilbyder

Vi tilbyder gratis gåture til din hund på vores mark.
Vi tilbyder gratis medicinering til din hund eller kat.
Vi tilbyder, at vi kan hente og aflevere din kat/mindre hund i bil mod betaling.

Medbringning:

Vi anbefaler, at man selv medbringer egen kurv eller tæppe til hund. Til kat anbefaler vi, at man medbringer en transportkasse, da katten typisk vil bruge den som soveplads og hvilested indendørs. Desuden er det en god idé at man medbringer lidt legetøj til sit kæledyr. Hvis katten eller hunden ikke kan spise det foder vi serverer med i prisen, er I velkomne til at medbringe jeres eget specialfoder, som vi vil servere i stedet.

Tips:

Det er altid en god idé at have fået en loppekur, da vi med mange dyr i pensionen ikke kan garantere 100 % loppefrit.